La Casa di Campagna krijgt een 9 !

April 18, 2015 by Agriturismo

Booking_award_2014

Vandaag werden wij per post verrast door een blijk van waardering van onze gasten

Op de website www.booking.com lieten onze gasten, na bezoek, een recensie achter hoe zij het verblijf op La Casa di Campagna hebben ervaren.

Wij willen iedereen die een recensie heeft achter gelaten op Booking.com hartelijk bedanken.
Hiermee laten jullie, misschien wel ongemerkt, weten dat we goed bezig zijn, en dat is erg fijn om te horen.
Ook namens alle toekomstige gasten, die op jullie recensies een keuze maken voor een verblijf bij La Casa di Campagna.

Benvenuto! Welkom op La Casa di Campagna!

January 1, 2013 by Agriturismo

Omringd door eeuwenoude eiken biedt “La Casa di Campagna”, een vakantie vol hartelijkheid, gastvrijheid, rust en lekker eten. Met alle typische producten van de Marche, in een sfeer van absolute rust.

Op 360 meter boven de zeespiegel op de hellingen van Umbrië-Marche Apennijnen, ligt op slechts 3 km van het historische centrum van Fabriano, een gebied met een hoge cultuurhistorische waarde en natuurwonderen: bossen, kloosters, vroegmiddeleeuwse kerken en abdijen, kastelen en burchten, musea van landelijke traditie.

Alles is ontworpen om zo veel mogelijk te kunnen genieten in contact met de ongerepte natuur van de plaats, een van de mooiste in Midden-Italië. Heerlijk genieten van een welverdiende ontspanning in onze tuin, in een van onze hangmatten tussen de fruitbomen. Een drankje te drinken op onze heerlijke veranda met een prachtig panorama op de omgeving. Tevens bestaat de mogelijkheid om te wandelen, paardrijden, fietsen, of andere spannende activiteiten in de buitenlucht uit te voeren, zoals paragliding, ULM vliegen, raften enz., in de buurt . Diverse mogelijkheden om uitstapjes te maken op een redelijke afstand. En wanneer de avond valt … is het heerlijk om rond de tafel te genieten van onze goede en gezonde voeding

Welkom op La Casa di Campagna!